“Ik wil weer leven en blij zijn”

Missievechtertje: “Een jaar was het er al, de kanker. Zwaar manisch depressief, niet meer willen.

6 februari 2017
Laat een reactie achter

Een gedachten heen, geen afscheid in gedachten. Laatste kerst, verjaardag kids. En dan ineens, september 2007, zag ik het licht door vrienden. Vertrokken naar utrecht, moest wel. In mijn gedachten had ik geen keus. Weg uit Groningen.

Naïef dacht ik, ben zo weer klaar. Scheiding; ben letterlijk en figuurlijk in de trein gaan zitten en die denderende door. Niet denken gaan, niet huilen, sterk zijn. Bang zijn, boos op mijzelf dat ik het zo ver heb laten komen. Een fantastische arts die er altijd voor mij was of ff belde.

Helaas heb ik na al die jaren niet ff aan mijzelf gedacht. Ben maar door gereden, niet kijken naar die plek, dat is niet meer van mij. Nu na bijna tien jaar, ben ik met traumaverwerking bezig. Wil weer leven en blij zijn. Leer het wel. En natuurlijk controle in utrecht bij mijn topper. Missievechtertje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.