Tona (68): “Ik heb gezegd dat die borst er helemaal af moet”

Tona (68): “Vandaag 20 febr 2018 heb ik de uitslag gekregen van de borstbesparende operatie. Tijdens de operatie kwam de chirurg erachter dat de poortwachter niet verwijderd kon worden maar, de tumor is verwijderd en er zitten nog kwaadaardige cellen.

20 februari 2018
Laat een reactie achter

Tags: , , , ,

Een 2de operatie is nodig. Omdat ik niet gerust ben op een borstbesparende operatie heb ik gezegd dat die borst er helemaal af moet. Dat gaan ze doen en ik krijg dan meteen een borstcorrectie. Deze operatie zal 7 uur duren en daarna chemo, pfff.

Ik vind dat ik doordat ik deze beslissingen heb genomen, ik mijn leven verleng. Mijn hoofd is chaos en verstand en emotie wisselen elkaar af maar ik sta voor 100% achter de beslissing. De operatie zal over ongeveer 3 weken zijn.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.