Met een glimlach

Mila Bouwense loopt samen met vrienden en vriendinnen, als Team Pink Ladies, op 22 september de Dam tot Dam voor Pink Ribbon. Lees hier de eerste blogpost van deze vriendengroep nog eens terug

19 juli 2013
Laat een reactie achter

Tags: , , , , ,

Team Pink Ladies (waar ook mannen in zitten) is hard aan het trainen. Team Pink Ladies (waar ook mannen in zitten) is hard aan het trainen.

Vandaag hebben we weer afgesproken om samen te gaan lopen. Op onze Facebook pagina had een van de meiden een bericht geplaatst omdat ze voor vanavond een hardloopmaatje zocht. Fijn hoe dat werkt via die nieuwe media. Samen lopen is zoveel leuker dan alleen en een afspraak is nu zo gemaakt. Tijdens het lopen even bijkletsen, grapjes maken en elkaar motiveren om door te gaan. Een groep lieve mensen om mee te lopen is de best denkbare stok achter de deur.

Toen ik in maart het idee opperde om de Dam tot Dam voor Pink Ribbon te gaan lopen meldden ze zich één voor één aan om mee te lopen, de helden! Allemaal gaan ze op 22 september de 10 Engelse Mijl lopen. Samen 16,1 kilometer voor Pink Ribbon, voor iedereen die te maken krijgt met borstkanker. Voor ons. Voor mij. En wie niet mee kan lopen, die sponsort ons wel. Familie, vrienden en collega’s maken geld over naar onze actiepagina, voor het goede doel én omdat ze vertrouwen in ons hebben. Zij wel…

Trainer Harry: “Met 3 keer per week trainen redden jullie het wel.”Trainer Harry: “Met 3 keer per week trainen redden jullie het wel.”

Inmiddels zijn we een aantal weken verder en realiseer ik me pas waar we aan begonnen zijn. ‘Maar drie keer in de week trainen,’ zegt hardlooptrainer Harry, ‘dan gaan jullie met een glimlach de finish over.’ Dat lijkt te doen. Maar deze lente en zomer, die meer weg heeft van een herfst, is het best een opgave. Maar ze gaan toch, die helden van mij. Iedere week stelt er wel iemand voor om samen te lopen. Weer of geen weer, de hardloopschoenen worden aangetrokken en de kilometers gemaakt. Trainer Harry wil ons vrijwillig een beetje op weg helpen en heeft zelfs een aantal trainingen voor ons georganiseerd. Wat geweldig dat iedereen zo z’n best doet voor dit goede doel. Die Dam tot Dam gaan we uitlopen, dat kan toch niet anders?

Ik zie een beetje op tegen het hardlopen vanavond, maar ik ben blij dat we toch gaan. Harry heeft gelijk; nog een paar maanden trainen en we lopen in september met een glimlach Zaandam binnen. Is het niet vanwege onze top conditie, dan wel door de hartverwarmende vriendschap.

Wil jij het Team Pink Ladies steunen op weg naar de finish? Kijk dan op de actiepagina hoe je dat kunt doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.