Stoppen met anastrazol

  “Afgelopen woensdag mocht ik na vijf jaar stoppen met de anastrazol van de oncoloog. Wat een feest. Ik ben zo opgelucht. De oncoloog gaf ook aan dat ik trots mag zijn dat ik het ondanks al mijn klachten vol heb gehouden.
15 juli 2019
2 reacties

Tags: , , ,

Het duurt zes weken voordat het uit mijn lichaam is. Ben nu erg moe, ik denk dat mijn lichaam hard aan het werk is om de rommel op te ruimen.
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen na het stoppen na 5 of 7 jaar. Voelen jullie je nu beter?

Ik heb o.a. de volgende klachten: botpijn, oedeem, veel aangekomen, krampen, stemmingswisselingen, vermoeidheid, slecht slapen e.d.
Ik vond het niet eng om te stoppen. Het voelt goed. Niet meer naar de oncoloog, geen bot- en dexascan en stoppen met mijn wekelijkse tablet om mijn botten weer te laten herstellen.”

Monique (56)

2 reacties

 • Monique says:

  Ik heb nu erg veel last van mijn darmen en misselijkheid. Morgen is het twee weken geleden dat ik ben gestopt. Herkent iemand dit?

 • Vera says:

  Dag Monique,

  Ja, dat is herkenbaar. Ik ben al na anderhalf jaar gestopt met de Tamoxifen. Ik ben 69 jaar en ik was er te ziek van. Bovenop de blijvende beschadigingen na de chemo, de amputatie van 2 borsten, en de bestralingen.
  Het stoppen met de Tamoxifen is nu 3 maanden en mij helpt zo licht mogelijk eten. Geen koude dingen eten, geen suiker en geen vlees. Smorgens warme bouillon, getrokken van een runderschenkel. Veel groenten (ook warm of even gewokt) en vette noordzee vis.
  Ik wens je kracht en licht toe Monique.
  Liefs van Vera uit Vlissingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.