Silvia: “Ik liet het gelaten over mij heen komen”

Het is nu twee weken geleden dat ik een knobbel voelde in mijn borst. Paniek! Later probeerde ik me gerust te stellen dat het misschien een cyste was.

2 september 2020
Laat een reactie achter

Tags:

Maandag naar de huisarts en dezelfde dag naar het ziekenhuis ,uitslag borstkanker.Het vreemde is dat ik niet kon huilen maar het gelaten over mijn heen liet komen en nog steeds. De tumor is 4 cm groot en ze gaan het proberen om het met medicijnen of chemo het te verkleinen. Dat hoor ik binnenkort. Daarna operatie aan borst en lymfeklieren, later bestraling. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik zal doorzetten!

Silvia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.