Recordbedrag voor onderzoek tijdens Ladiesrun Rotterdam

Ahoy en omgeving kleurden gisteren roze! 13.000 loopsters deden mee aan de Ladiesrun Rotterdam. Een stralend zonnetje zorgde voor een onvergetelijke dag. Bij inschrijving had iedereen de mogelijkheid tot het doen van een donatie.

2 juni 2014
Laat een reactie achter

Tags: , , ,

Dit leverde € 23.800,- op. Een recordbedrag! Ook hebben heel veel deelnemers hun prestatie laten sponsoren op de actiesite. Dit leverde (tot nu toe) al meer dan € 19.000 op. Er stromen nog wat donaties binnen, dus dit is nog geen eindstand. Bij deze 8e editie is er een nieuwe afstand geïntroduceerd: de 7,5 kilometer. Dit leverde een paar duizend extra deelnemers op!

Marieke Leurink (Pink Ribbon) krijgt de cheque uit handen van Mario Kadiks
Marieke Leurink (Pink Ribbon) krijgt de cheque uit handen van Mario Kadiks

Het was een dag met veel emotie. ‘De Kiloknallers’ hebben met hun actie € 1170,- euro opgehaald. Dit team leverde een driedubbele prestatie. Ze zijn allemaal vele vele kilo’s afgevallen, leverden met hun ‘nieuwe lijven’ een sportprestatie én haalden geld op voor onderzoek. Dat zorgde bij sommigen voor zowel een lach als een traan! Kiloknallers: bedankt voor jullie top prestatie!

De Kiloknallers

De Kiloknallers

De Kiloknallers

Ook team ParaSiempre leverde een fantastische bijdrage door hun prestatie te laten sponsoren. Het team, bestaande uit zusjes, nichtjes en goede vrienden hebben allemaal in hun leven iets te maken met borstkanker. ‘Wij hebben allemaal onze eigen persoonlijke reden voor het steunen van Pink Ribbon. We hebben te vaak en van dichtbij ervaren hoe ingrijpend en veranderend de ziekte kan zijn. Het verliezen van onze moeder/tante, heeft hierin een grote rol gespeeld. ParaSiempre betekent ‘Voor altijd’. Het belichaamt hoe en wanneer wij er voor elkaar zijn en hoe iedereen er voor elkaar moet zijn.’
Met hun actie hebben de dames € 777,50 opgehaald. Super bedankt!

Team ParaSiempre

We zijn alle deelnemers, organisatie, sponsors, vrijwilligers en donateurs enorm dankbaar voor hun inzet! Al het geld dat met deze run is opgehaald gaat naar het onderzoek ‘Karakteriseren van kankercellen in het bloed’. Meer hierover vind je op www.pinkribbon.nl/tijdvooronderzoek.

Met de opbrengst van de Ladiesrun doen we een mooie en grote stap richting het eindbedrag!

Foto’s: Marco Heemskerk Fotografie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.