Recordbedrag van ruim € 34.000,-
bij Durea Wandeltocht

Zaterdag 21 juni liepen meer dan 2500 wandelaars mee met de Durea Wandeltocht in Drunen. De wandelaars liepen het recordbedrag van € 27,500,- bij elkaar. Deelnemers die hun prestatie lieten sponsoren op acties.pinkribbon.nl zorgden voor een extra donatie van bijna 6500,-.

23 juni 2014
Laat een reactie achter

Tags: , , , , , , ,


Een prachtige opbrengst van ruim € 34.000,- die in zijn geheel naar de actie “Tijd voor onderzoek” gaat.

In maart is er bij Marjoleine borstkanker geconstateerd. Haar zus Annelies: “De eerste heftigste kuren heeft ze inmiddels afgerond en ze heeft het erg goed gedaan! Tijdens het wandelen denken we natuurlijk aan haar!” Vrienden en familie van Marjoleine liepen mee met de wandeltocht en hebben op de actiesite € 4650,- opgehaald! Marjoleine was zelf ook aanwezig in Drunen.

Net als voorgaande jaren maakte ook dit jaar de ‘Laan der Bezinning’ grote indruk op de wandelaars. Een laan waarin teksten hangen die zijn ingestuurd door de deelnemers; een moment om bij stil te staan.

Laan der Bezinning

Laan der Bezinning

Laan der Bezinning

Organisator Peter van Drunen van Durea BV, de schoenfabrikant uit Drunen, is blij met de opbrengst. Volgens hem is die onder meer te danken en aan de vele donaties die er gedaan zijn. “Wat ik zo belangrijk vind is dat Pink Ribbon niet alleen onderzoek doet naar kanker, maar ook zorgt voor de begeleiding van de patiënt en zijn familie.”

We bedanken de familie van Drunen, alle vrijwilligers van Durea, sponsors en deelnemers voor hun grandioze inzet en voor de wederom succesvolle organisatie van deze 7e wandeltocht.

Wil je meer foto’s zien? Bekijk het op de Facebookpagina van Pink Ribbon of van Durea.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.