Vonnie (50): “Ik ben radeloos en moet binnenkort beslissen”

23 oktober door landelijke borsten onderzoek, borstkanker gevonden in 1 van de borsten. En ja, dan komen alle onderzoeken, punctie, spanning en wachten….

23 januari 2018
1 reactie

Tags: , ,

Ja, toch borstkanker werd mij verteld, wat nu? De arts adviseert mij amputatie. Dat is 13 dec 2017 gebeurd. Na 7 dagen op kweek, klieren zijn schoon dus gelukkig nu verder opbouw van borst middels expand. Oh oh wat een pijn, maar ja, doorzetten.

Nu in het nieuwe jaar na 3 maal opgerekt van de huid het volgende: vertelde de plastisch chirurg dat er een kans bestaat dat de prothese een vermeerdere kans heeft om borstkanker te krijgen. Jeetje dan stort de wereld weer in elkaar, wat nu? Daar had ik voor gekozen.

Mijn vraag aan andere vrouwen: welke behandeling zoals weefsel en vet van buik operatie of rugoperatie, heeft iemand ervaring mee?
Graag reactie advies of ervaring.
Ik ben toch wel radeloos ik moet binnenkort beslissen.

Liefs

1 reactie

  • B says:

    Ivm dat onderzoek, heb ik gekozen om ipv siliconen monobloc hydrogel te laten plaatsen. Ik ben er superblij mee. Ze zitten er nu twee weken in. Ze hebben n hele duidelijke site. Sterkte met je beslissing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.