“Ik ben puber als mijn moeder ziek wordt en overlijdt aan de gevolgen van borstkanker”

“Ik ben puber als mijn moeder ziek wordt en overlijdt aan de gevolgen van borstkanker. Het zijn de jaren zeventig/tachtig, in die tijd werd er niet over gesproken. Je onderging het en het leven ging door.

4 december 2017
Laat een reactie achter

Tags: , , , , , ,

Later verlies in mijn goede vriendin daar ook aan. Dan ben ik volwassen en kan ik er op een andere, betere manier mee omgaan.
En enkele jaren geleden ben ik zelf aan de beurt – ik ben dan 49 jaar. Gelukkig werd het ontdekt in een voorstadium. Door de opgedane ervaringen met mijn moeder en vriendin besluit ik om geen risico’s te nemen en beide borsten te laten verwijderen.

Dit is in het kort mijn verhaal. Dat heb ik opgeschreven in mijn boek ‘Ik ben niet zoals ik was’. Ik vertel mijn verhaal open en eerlijk en door de toegankelijke schrijfstijl is het behapbaar voor iedere lezer. Ik krijg veel positieve reacties terug van lezers; van herkenning tot verbazing over de gebeurtenissen. Zie verdere informatie op www.carinvandoremalen.nl.”

Carin van Doremalen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.