“Mede omdat er zoveel onderzoek naar borstkanker is gedaan, ben ik zo goed behandeld”

“Met een team van 15 vrouwen van het hoofdkantoor van Center Parcs in Capelle a/d IJssel rennen we dit jaar de 5 km tijdens de Ladiesrun in Rotterdam. We werken bij zo’n acht verschillende afdelingen. Voor Pink Ribbon zijn we nu samen 1 team om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar borstkanker. Ons doel is om samen € 2.500 op te halen. We trainen wekelijks vanuit kantoor zodat iedereen de 5 km gaat halen.”

4 april 2016
Laat een reactie achter

Tags: , , ,

“Door mee te doen willen we alle vrouwen met borstkanker steunen. Ook onze collega Marjolein (34 ), die ook mee rent, heeft vorig jaar de diagnose borstkanker gekregen. Zij is net klaar met een intensief traject van chemo’s, operatie en bestralingen en haar vooruitzichten zijn nu gelukkig goed.”

“Ik wist niet in wat voor sneltrein ik zou stappen”

Marjolein: ” In juli 2015 is er bij mij borstkanker geconstateerd. Nadat ik een knobbeltje gevoeld had, ben ik daarmee voor de zekerheid naar de huisarts gegaan. Ik wist toen niet in wat voor een sneltrein ik zou stappen. Nu (maart 2016) ben ik net uit die sneltrein gestapt/geworpen, na een intensief traject van chemotherapie, borstamputatie en bestralingen. Gelukkig was bij mij al snel duidelijk dat ik geen uitzaaiingen had en ben ik naast de hormoontherapie die ik nog wel 5 jaar zal hebben, klaar met mijn behandeling en zijn mijn vooruitzichten goed!

“Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen en tegelijk mijn conditie weer opbouwen”

Ik vind het super dat mijn collega’s dit doen en zelf zal ik ook mee rennen. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen en tegelijk mijn conditie weer opbouwen. Ik ben altijd optimistisch gebleven tijdens deze treinreis en blijf dat ook voor de toekomst.

Hopelijk zamelen we hiermee een mooi bedrag in voor Pink Ribbon, want mede omdat er zoveel onderzoek naar borstkanker is gedaan, ben ik zo goed behandeld. Maar er zijn ook vrouwen (en mannen) waarbij de prognose niet zo goed is als bij mij…”
Voor Marjolein zal het een emotionele dag worden én een positieve afsluiting van een heftig jaar. Zo zijn er meer collega’s die in hun naaste omgeving vrouwen met borstkanker hebben gehad. Voor al die vrouwen rennen wij graag samen de 5 km om zo een mooi bedrag op te halen voor borstkankeronderzoek.

Sponsor team Center Parcs!
Het gaat supergoed me de donaties van Team Center Parcs. Wil je ook bijdragen? Dat kan op onze actiesite!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.