Ladies Run Groningen:
roze en regenachtig

Ondanks de regen die op 1e Pinksterdag uit de lucht kwam, kleurde de binnenstad van Groningen roze. Ruim 1700 vrouwen deden mee aan de GasTerra Ladies Run. Bij inschrijving kon je een vrijwillige donatie doen aan Pink Ribbon. Dat hadden heel veel dames gedaan!

10 juni 2014
Laat een reactie achter

Tags: , ,

Uit handen van de organisatie ontvingen Marieke Leurink (Pink Ribbon) en onderzoeker Frederike Bensch (UMC Groningen) een cheque met het bedrag van € 4042,-. Dit bedrag bestaat uit donaties bij inschrijving (€ 3264,50) én de voorlopige tussenstand van de actiesite. Hierop konden de deelnemers hun prestatie laten sponsoren.

Cheque

Deelnemers konden kiezen uit 3 afstanden. De 5 of 10 kilometer of 2,5 kilometer tijdens de Moeder-dochterloop. Nieuw dit jaar was het colorpoint op de Vismarkt. Deelnemers konden kiezen om zich te laten ‘bekogelen’ met roze poeder. Dat leverde vrolijke plaatjes op!

Color point

Colorpoint

Iedereen enorm bedankt voor de inzet. Deelnemers, organisatie, sponsors, vrijwilligers en donateurs! Al het geld dat met deze Ladies Run is opgehaald gaat naar het onderzoek ‘Karakteriseren van kankercellen in het bloed’. Frederike Bensch is onderzoeker op dit project. Meer hierover vind je op www.pinkribbon.nl/tijdvooronderzoek.

Meer foto’s van de Ladies Run kun je vinden in ons Facebook album.

Foto’s: Eline Lois Fotografie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.