Julia (62): “Ik zit al 30 jaar in reservetijd”

Tja en dan hoor je 13-02-2017 dat je voor de 4de keer (borst)kanker hebt, deze keer uitgezaaid naar botten, longen! Geen genezing meer mogelijk, wel met medicijnen het in bedwang houden want het is hormonaal!

13 juli 2017
2 reacties

Tags: , ,

Ik begon met borstkanker toen ik 32 jaar was en 3 kleine kinderen had. 15 jaar later de 2de keer zelfde borst. 11 jaar later de 3de keer, zelfde kant maar dan in de spier en nu de 4 de keer, nu is het klaar. Vele behandelingen verder zoals bestralingen, operaties, chemo, nu hormonale therapie!
Je kunt wel stellen dat het chronisch is bij mij.

Ik hoop er nog wat jaren bij te krijgen maar weet ook dat ik al 30 jaar in reservetijd zit, in die zin kan ik spreken van GELUK, want dat is niet voor iedereen weggelegd!

Blij dat ik mijn kinderen heb zien opgroeien als volwassenen, nu 3 kleinkinderen erbij. Voor mij is het glas nog steeds halfvol! Zoveel mogelijk genieten alsof het je laatste is want de tijd is soms tegen je, ik ben ondanks alles BLIJ.

2 reacties

 • Ank says:

  Julia,

  Ik zit met tranen in mij ogen.
  Het doet pijn als ik je verhaal (was het maar een verhaal) lees.
  Helaas is het werkelijkheid. Ik zou er alles voor doen als het in mijn macht lag on het ongedaan te maken. Maar ook nu Helaas, ik kan je niet helpen.
  Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen en heb bewondering voor je lach je positieve instelling etc etc.
  Juul ik hoop dat je nog lang in ons midden ben en he je kleinkinderen mag zien opgroeien. Samen met je man nog veel mag genieten.

  Liefs A. T.

 • Harrie van Tuijn says:

  Wat mooi dat je over geluk spreekt en dat jouw glas nog steeds halfvol is. Je gedachten maken jouw toekomst. Ik wens je de volgende gedachte toe: “Ik Julia, geniet van het leven, nog jaren lang”. Ik eens je alle kracht toe en steun van de mensen om je heen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.