“We zijn in een sneltrein gestapt en deze blijft nog heel lang doorrijden”

Jessica (32): “24 december 2017 en rare knobbel in de borst. Toch maar even de huisarts bellen.

8 februari 2018
Laat een reactie achter

Tags: , , ,

2 januari 2018, huisarts vertrouwt het niet. Maandag 8 januari 2018 het ziekenhuis. Na diverse foto’s, echo en een punctie was nu het afwachten. Donderdag toch terug voor een biopt. Uitslag helaas triple negatief. Gelukkig geen uitzaaiingen, nu nog het genetisch onderzoek afwachten.

Ondertussen heb ik vandaag mijn tweede chemo gehad. Zijn mijn haren vandaag eraf gehaald en heb ik een mooie pruik. We zijn in de sneltrein gestapt en deze blijft nog heel lang door rijden, maar ik voel me goed. Blijf positief en genieten van het leven. Grapjes thuis en met vrienden en een familie die mij steunt!

Smile everyday! Enjoy life!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.