Suza (44):”Hoeveel pech kun je hebben en handelen?”

“Afgelopen week was het “beng” je hebt borstkanker week! Maandag naar de huisarts, dinsdag wist ik al dat ’t foute boel was…

11 december 2018
Laat een reactie achter

Tags: , ,

En vrijdag de volledige uitslag en te volgen traject te horen gekregen. Stadium 2, hormoon en eiwitgevoelig. Waarschijnlijk oksel schoon! Ik hoor het al bijna niet meer als ze t verteld, kan alleen maar denken: wat ongelooflijk stom dat we hier weer doorheen moeten met ons gezin en familie en vrienden.

We hebben de afgelopen 2 jaar alleen maar pech gehad, de 14-jarige zoon van onze beste vrienden verloren, mijn dochter van 16 een herseninfarct en auto immuunziekte, man een ongeluk gehad die kwam 3 maanden thuis te zitten en nu dit!!!! Oja, en we gaan verhuizen, tijdelijk naar ’n huurhuis omdat we geen koophuis konden vinden… Dat wordt nu ook lastig met de hypotheek omdat ik kanker heb….

Hoe kan dit? Hoeveel pech kun je hebben en handelen? Ik kom er wel doorheen maar vooral vind ik het lastig voor mijn 3 meiden en man . Maarja, tranen weg en rug recht, we gaan er ff flink tegenaan.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.