Het gevecht en de weg naar herstel

18 december 2019 is een dag die ik nooit meer zal vergeten…

2 juni 2021
Laat een reactie achter

“Mijn verhaal”
Nog steeds beleef ik dat moment van die bewuste dag nog vaak. Al een poos had ik de gedachten om ‘mijn verhaal’ op papier te zetten. Een therapie die voor mij goed werkt.
Veel emoties en gevoelens verwoord ik ook in gedichten, die ik ook hieraan ga toevoegen.


Heb er lang over nagedacht of ik het wel in de openbaarheid moest brengen omdat ik weet dat het allemaal nog veel erger kan. Dit heb ik dan ook helaas in mijn nabije omgeving, in ‘mijn borstkanker periode’, meegemaakt.
Het is niet eenvoudig om zoiets te beslissen omdat er nog zoveel mensen zijn die knokken tegen de klote ziekte kanker in het algemeen en voor de nabestaanden die dit allemaal meemaakte, ik wil hen geen extra verdriet doen.
Toch ga ik het delen want voor mij voelt dit moment nu goed.


Misschien is mijn verhaal een herkenning voor lotgenoten zodat zij weten dat ze niet de enige zijn die het oh zo moeilijk hebben om het ‘gewone’ leven weer op te pakken want na de behandelingen heb je nog een hele lange weg te gaan. In die weg bevind ik mij nu.
Lees verder mijn verhaal klik https://liweda57.jimdofree.com/ het gevecht en de weg naar herstel…De wereld op zijn kop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.