Monne (68): “Het ergste vind ik mijn gewicht”

Ik ben nu 5 jaar geleden geopereerd van borstkanker en heb heel de behandeling gehad: chemo, bestraling en hormoonpillen.

14 augustus 2018
Laat een reactie achter

Tags: , , , ,

De eerste 4 jaar Femara en daarna moest ik van de dokter nog 5 jaar Nolvadex innemen, maar ik had daar zoveel bijwerkingen van; spierpijnen, depressief, moe en geen energie. En het ergste vind ik mijn gewicht. Ik ben niet veel aangekomen maar het heeft zich verdeeld rond mijn middel en mijn bovenarmen. Mijn man is daar niet gelukkig mee! En nu heb ik besloten ermee te stoppen en ik zal wel zien wat de gevolgen zijn. De dokter zei dat het mijn beslissing is, dus ik hoop dat het zich allemaal wat herstelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.