Anneke: “En nu door…”

“In 2015 kreeg ik de diagnose borstkanker en op dat moment was mijn reactie ‘gaan en doen wat nodig is’. Nu, 2 jaar later en net mijn 6e en laatste operatie achter de rug, is dat gevoel omgeslagen in ‘het hoeft allemaal niet zo…..’

14 juni 2017
1 reactie

Tags:

Ik vind het moeilijk alles weer op te pakken en weer verder te gaan in het gewone leven want mijn leven is niet meer gewoon.

Het is voor omstanders ook wel eens klaar na twee jaar. Alleen voor mijn gevoel begint het nu pas. Tijdens de behandelingen chemo’s enz. ben je aan het overleven. Van afspraak naar afspraak en als dat dan klaar is word er gewoon weer van je verwacht binnen een paar weken/maanden mee te draaien. En misschien werkt dat voor veel mensen wel maar voor mij niet… Nu zou ik graag even rust willen! Klaar met vechten…”

1 reactie

  • Rivka Romijn-Spier says:

    Lieve Anneke, je bent mijn kanjer. Jouw moed, vechtlust, dapperheid en liefde is overweldigend. Natuurlijk ben je moe en om verder te kunnen gaan moet je ook die rust krijgen en nemen. Pas dan kan je verder met je nieuwe leven op te bouwen. Ik hou zielsveel van mijn dappere en sterke meid. Je allergrootste fan. Mamma❤❤❤

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.