Een nieuw jaar met nieuwe kansen, stappen en een onderneming!

De feestdagen zijn achter de rug. Kerstboom de deur uit, een verjaardag verder (ja, ja, ik ben 7 januari 29 geworden! De 30 is al in zicht!) en de extra kilo’s zitten er bij mij ook weer aan! Elk jaar beginnen we met het goede voornemen om gezonder te leven, minder te snoepen en vooral meer te bewegen en te sporten! En talloze andere goede voornemens.
Tussen kerst en oud en nieuw kreeg ik vaak de vraag: ‘Eline heb jij nog goede voornemens voor het nieuwe jaar?’

26 januari 2016
7 reacties

Tags: , ,

Sjeetje… Daar moest ik even over nadenken hoor…. ‘k Denk dat mijn grootste opdracht/ goede voornemen is om vooral gezond te leven en te blijven. Denk dat ik dan alles in een keer heb gezegd, in plaats van ‘ik ga dit meer doen en dat minder’!
Het goede voornemen is bij mij ook vooral om echt te genieten van alle dingen om mij heen en de dagelijkse dingen die ik doe. Het bewust genieten van alles om mij heen. Geliefden, vrienden en familie. Ik merk dat dat zo onwijs belangrijk is! Dat je bewuster moet zijn én leven van alles wat er om je heen gebeurd.

“Afgelopen tijd is er een hoop gebeurd in mijn leventje”

Afgelopen tijd is er een hoop gebeurd in mijn leventje; minder leuke dingen maar ook een heleboel fijne dingen.
Het maakt je bewuster in je dagelijkse bezigheden, bewuster zijn van alles wat er om je heen gebeurt. Maak je bewust van de echte hechte vrienden/vriendinnen om je heen. Bewust zijn van liefde en vriendschappen is erg belangrijk in goede, maar ook in slechte tijden!

In de vorige column vertelde ik jullie dat het voor mij (maar denk ook voor vele lotgenoten onder ons) zo onwijs moeilijk is om weer aan het werk te kunnen komen. Wat ik ook probeer(de) om een leuke en een fijne werkomgeving te vinden, het mislukte. Bedrijven zijn gewoon niet in staat om je een kans te geven. Of nog beter gezegd, er is een bedrijf die eind december nog letterlijk gezegd heeft mij niet te willen helpen! Ongelofelijk dat er zoveel bedrijven bestaan die niet aan het welzijn denken van (ex)collega’s of eventueel nieuw personeel. Maar goed, we blijven positief en gaan gewoon weer rustig verder.

“Wat zou ik zelf nou eigenlijk willen?”

In december ben ik ook goed gaan nadenken wat ik nou eigenlijk zelf zou willen. Aangezien ik mij rot solliciteer en keer op keer weer een afwijzing krijg, leek het mij wel een goede en een juiste stap om iets voor mijzelf te gaan beginnen.
Ik had paar maanden geleden al het idee om dit te doen in de pruiken/haarwerken wereld. Lijkt mij nog steeds heel erg leuk, maar dat staat momenteel even in de koelkast. Een goede vriendin van mij is vorig jaar mei ook iets voor zichzelf begonnen. Een salon dat gericht helpt met afslanken. Deze heeft zij gevestigd in Hilversum. Ongelofelijk, hoe dat bedrijf momenteel loopt! Haar salon is een onderdeel van een franchise en doormiddel van een apparaat raak je centimeters, cellulitis en striae kwijt maar je versterkt en bouwt ook je spieren op.

Ik heb een paar keer mee mogen kijken bij mijn vriendin in Hilversum, en het lijkt mij onwijs leuk om zoiets ook voor mijzelf op te bouwen en een hoop mensen zich happy te laten voelen! Dus, ik ga ben me aan het oriënteren om ook een eigen salon te openen. Door de borstkanker heb ik een hoop medicijnen moeten slikken waardoor ik best zwaar ben geworden. Een paar keer heb ik bij mijn vriendin in de salon mogen ervaren hoe het werkt, en ik ben verkocht. Eind vorige week was het rond. Ik ga mijn eigen salon openen!

foto 1

Ik heb er zo ongelofelijk veel zin in! Iets voor mijzelf opbouwen, heerlijk mijn basis terug. Mijn dagelijkse basis, focus op mijn eigen toko en de rest komt vanzelf!
Ik voel mij fijner dan ooit, en hoop dat het vanaf dit jaar 2016 voor mij allemaal mee mag zitten.

Dat alles meezit op het gebied van mijn gezondheid, liefde maar ook voor mijn carrière!

foto 3

7 reacties

 • willeke lenders says:

  nog maar eens proberen
  Ik wens je heel veel succes

 • Thea Nijdam says:

  Super dat je dit doet!
  Is ook goed om weer positief vooruit te kijken!
  Veel succes!

 • Monique says:

  Size zero ?

 • Eline Stobbe says:

  Nee EasySlim.nu Harderwijk !

 • Claudia van Ruiten says:

  Goed bezig Elise! Lekker voor jezelf beginnen en volgend jaar arrogant een lange neus maken naar al die sukkels die bang waren om in jou te investeren. Deed ik ook .

 • Nicole says:

  Hallo Eline!
  Vanavond intake gehad bij Easy-slim.
  Het blijkt dat ik niet behandeld kan worden omdat ik 2 jaar geleden borstkanker heb gehad.
  Hoe ga jij daar mee om?

 • Eline says:

  Hoi Nicole, sorry ik zie je berichtje nu pas…. beetje laat… maar als je momenteel borstkankervrij bent mag je de behandelingen ondergaan! 0613452616 je mag altijd appen of bellen voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.