Een jaar na “mijn griep”

Een jaar na “mijn griep” (lees laatste chemo)

12 oktober 2017
1 reactie

Tags: , ,

Ik heb eerder geschreven. “Stoere vrouw”, veren in je reet. Maar alle verhalen zijn waar, Chemo klaar, jij bent klaar. Dat denken de mensen om ons heen. Nou nee!!!!
De ellende begint nu. Ik wil weer verder waar ik was gebleven, maar mijn haar groeide niet met 20 cm per dag, mijn wimpers waren weg, er was 10 kilo bij. En alle goed bedoelde opmerkingen “je ziet er goed uit” grrrrrrrrr.

Ik als, nog steeds, eigenwijs mens uit Rotterdam met een vechtersmentaliteit waar je u tegen zegt, is maandag gebroken. En wel zo dat ik nu bij een crisisteam loop. Even serieus, ik????? (zeg ik sarcastisch tegen mezelf). Ik, die sterke vrouw?

3 tumoren, uitzaaiing en de uitspraken “we hopen”, “we gaan ervan uit dat….” Ze werken niet.

Geef mij een tijdmachine en laten we terug gaan naar januari 2016. Ik kies een ander pad…. En ga het gevecht anders aan…. Want ooit breek je….

“Je hebt geen griep”!

1 reactie

  • 1van de musketiers says:

    Voor mij ben je nog altijd die mooie sterke vrouw! x D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.