Chantal (37):”De vakantie moesten we annuleren”

“Ik ben Chantal, een moeder van twee kids en vrouw van Kees. Wij hebben een jongen van 14 en een meid van 8. Op 23 april 2014, vlak voor de voorjaarsvakantie kreeg ik het beroerde nieuws te horen, dat ik borstkanker heb. Vakantie meteen geannuleerd op het laatste moment.

5 oktober 2016
Laat een reactie achter

Tags: , , ,

chantalEn dan begint de rollercoaster. Binnen mum van tijd lag ik onder het mes en werd mijn linkerborst geamputeerd. Vervolgens moest ik 16 dagen bestraald worden en toen kwamen de 6 zware chemo’s. Van de chemo ben ik zo ziek geweest, daar denk ik liever ook niet meer aan terug. Ik ben blij dat ik hier nog mag zijn. Dit alles is een hele korte versie, dat moge duidelijk zijn. Na dit hele traject heb ik mijn rechterborst ook laten verwijderen en daarna een diep-flap operatie ondergaan. Binnenkort mag ik mijn nieuwe tepels laten tatoeëren en daar kijk ik wel naar uit. Als ik iemand kan helpen door mijn verhaal te vertellen dan doe ik dit graag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.