Carolien: “Nog dagelijks last van de gevolgen”

Lieve Pink Ribbon, Ik heb zelf ook borstkanker gehad, ik was net 38 toen waren mijn kinderen 7, 9 en 11 en er kwam veel op ons gezin af.

21 oktober 2021
Laat een reactie achter

Uiteindelijk heb een volledige amputatie ondergaan omdat buiten de tumor om mijn hele borst in voorstadium van kanker was. Bestralingen, verschillende reconstructie(s) gehad, eerst een inwendige prothese maar dat werkte niet voor mijn i.c.m. de zenuwpijn, na 1,5 jaar kwam ik in aanmerking voor een reconstructie van eigen weefsel met als kers op de taart een tepel tatoeage.

En nu na ruim 3 jaar nog steeds dagelijks last van alle gevolgen van borstkanker. Zenuwpijn in mijn arm, pijnlijke borstkas en geen kracht meer in mn borstspier. 100% afgekeurd voor werk.. kanker maakt meer kapot dan je lief is helaas. Maar god zij dank ben ik er nog steeds en kan ik mijn kinderen zien opgroeien!🙏

Op de foto liep ik een half jaar na mijn borstamputatie de mini marathon van Eindhoven met mijn middelste dochter💕

Huilend van de pijn kwam ik over de finish maar ik had het wel gedaan💪❤

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.