Louella’s Angels: “Als familielid kun je niet zomaar chemobehandelingen, bestralingen en operaties overnemen”

Onze moeder en zus kreeg in februari 2017 de diagnose borstkanker. Als familielid kun je niet zomaar de chemobehandelingen, bestralingen of operaties overnemen. Dus wij dachten wat kunnen we wel doen?

31 mei 2018
Laat een reactie achter

Tags: , , ,

Naast het steunen, mee gaan naar het ziekenhuis en mee huilen op een slechte dag, bedachten wij om ons in te gaan zetten voor PinkRibbon. In juni 2017 hebben wij als dochters van een moeder met borstkanker mee gedaan aan de 5km van de Ladiesrun. Dankzij alle lieve en gulle donaties van vrienden, familie, collega’s en kennissen hebben wij toen €625,- opgehaald voor borstkankeronderzoek.

Na een traject van iets meer dan een jaar kon onze moeder/zus eindelijk in maart beginnen met het achter laten van alle ellende. Maar kanker is niet zomaar iets en laat je niet zomaar achter. Daarom vonden wij het belangrijk om ook dit jaar ons weer in te zetten voor PinkRibbon.

‘Mede dankzij alle donaties die de afgelopen jaren naar borstkankeronderzoek zijn gegaan heeft onze moeder/zus de ziekte kunnen overwinnen’

Mede dankzij alle donaties die de afgelopen jaren naar borstkankeronderzoek zijn gegaan heeft onze moeder/zus de ziekte kunnen overwinnen. Vandaar dat wij ons blijven inzetten voor het financieren van borstkankeronderzoek, zodat nog veel meer mannen en vrouwen de juiste hulp kunnen krijgen.

Dit jaar rennen we als familie mee : de twee dochters en de zus van een ex-borstkankerpatiënt. Wij streven ernaar om met zijn drieën en de hulp van onze moeder/zus €1000,- in te zamelen voor PinkRibbon.”
https://hardlopen.voorpinkribbon.nl/team/louella-s-angels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.