“Ik ben vooral bang voor alles wat blijvend zal veranderen”

6 juni 2017. Even voor de zekerheid naar de huisarts zeg ik tegen mn op dat moment nog halve exvriend. Half uur later weer met tranen onderweg naar huis. De huisarts vertrouwde het niet en ik voelde ook dat het niet goed zat.

21 augustus 2017
2 reacties

Tags: , , ,

Halve exvriend gaat mee naar het ziekenhuis. En het is raak. Borstkanker. We zijn allebei geschokt. Alsof het jezelf nooooit kan overkomen. Eenmaal thuis is halve exvriend heel snel volledige exvriend geworden. En moest ik mn familie en vrienden op de hoogte brengen.

De eerste weken, zo emotioneel, vermoeiend. Inmiddels begonnen aan de lange weg: 16 chemo’s, daarna operatie daarna bestraling en daarna hormoontherapie. Morgen de 2e chemo. M’n leven als alleenstaande moeder staat stil. Dit is waar het om draait komend jaar, maar ben vooral bang voor alles wat blijvend zal veranderen.

Ik voel me ondanks alle steun van mijn zussen en vriendinnen eenzaam. Uiteindelijk gaat iedereen nadat ze jou hebben gesproken of gezien weer verder met van alles…. Thuis wil je ’s avonds een arm om je heen. Maar hij kon na 3 jaar en veel getob nu wel heel snel de knoop doorhakken.

Juffie

2 reacties

  • Jane says:

    Er is een besloten Facebook groep voor alleenstaande

    Kanker en single

  • Anoniem says:

    Dank je wel Jane voor je reactie
    Ik ga eens kijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.