Dutch Garrison Dam tot Dam Wandeltocht

Bad Guys Doing Good

Dit jaar zullen de leden van de Dutch Garrison weer mee doen aan de Dam tot Dam Wandeltocht. De Dutch Garrison is de grootste Star Wars kostuum-club van Nederland en is gespecialiseerd in de kostuums van de ‘bad guys’.

10 september 2019
Laat een reactie achter

Tags: , ,

Hun motto is echter ‘Bad Guys Doing Good’ omdat zij zich inzetten voor verschillende goede doelen. Jeroen de Jong, een van de leden van Dutch Garrison: “Hierdoor werd al snel de link gelegd om ook aan deze actie deel te nemen. Ondersteund door enkele leden van de Dune Sea Base van het Rebel Legion (oftewel de ‘good guys’) en sympathisanten zullen wij net als de voorgaande edities, het parcours uitlopen in hun prachtige kostuums.
Uiteraard krijgen medelopers en toeschouwers de mogelijkheid om op gezette tijden even met de ‘bad guys’op de foto te gaan.”

Jeroen: “Onze leden komen ook uit alle hoeken van het land en dat maakt het mogelijk om op de verschillende events door heel het land aanwezig te kunnen zijn. Men kan ons op verschillende evenementen van goede doelen terugvinden, want dat is ons motto: ‘Bad Guys Doing Good’.

Wij zetten ons in om aandacht te schenken voor deze goede doelen, of aanwezig te zijn bij inzamelacties voor goede doelen.

Voor een evenement als de Dam tot Dam Wandeltocht voor Pink Ribbon willen wij op onze manier aandacht schenken aan dit goede doel.
Ieder lid die meeloopt, heeft net als de andere medelopers, zo zijn of haar reden om mee te doen aan deze tocht.
Wij zullen dus de 10km uitlopen in onze kostuums, met hier en daar een kleine aanpassing als verwijzing naar Pink Ribbon.
Hierbij worden ze ondersteund door enkele leden van de Dune Sea Base van het Rebel Legion (oftewel de ‘good guys’) en uiteraard krijgen medelopers en toeschouwers de mogelijkheid om op gezette tijden even met ze op de foto te gaan.”
Meer lezen of doneren: https://wandelen.voorpinkribbon.nl/team/dutch-garrison-3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.