“Met verbazing, verwondering maar ook met een warm gevoel ervaar ik verschillende emoties in mijn ziekteproces”

Waarom deze blog? Nu ik ziek ben kijk ik als patiënt met andere ogen naar de zorg. Werkzaam in de zorg als zorgverlener werk ik zoveel mogelijk op een respectvolle manier en met empathisch vermogen.

17 juli 2018
Laat een reactie achter

Tags: , , ,

Wat dit echt betekent ervaar ik nu. Ook probeer je als zorgverlener te pleiten voor je patiënt. Te ervaren wat het is om iemand te hebben die voor je pleit is heel bijzonder. Als zorgverlener heb ik geleerd om oog te hebben voor detail. Dit zit er zo ingebakken dat ik zo in het dagelijks leven ook op detail let en er meer oog voor heb nu ik aan de andere kant sta als patiënt.
Dit maakt dat ik deze blog begin. Met verbazing, verwondering maar ook met een warm gevoel ervaar ik verschillende emoties in mijn ziekteproces. Deze wil ik met jullie delen.

https://ziekezuster.com/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.