3 inspirerende voorbeelden van Donate 1/8. Doe jij ook mee?

De oktober borstkankermaand is voorbij. Wij vinden het fantastisch dat zoveel particulieren en bedrijven in oktober in actie kwamen voor Pink Ribbon. Dank voor jullie steun!

Maar, de strijd tegen borstkanker is nog niet gestreden. 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker in haar leven en dat is veel te veel. Daarom zijn wij in samenwerking met reclamebureau Tribal DDB op 18 oktober de campagne Donate 1/8 gestart. Doneer tot 18 november 1/8 van je tijd, talent of opbrengst aan Pink Ribbon. Zo draag je op een leuke en eenvoudige manier jouw steentje bij aan de strijd tegen borstkanker! Meer inspiratie en meedoen met Donate 1/8? Lees hieronder de voorbeelden of ga direct naar de website  Wil jij zelf geen actie organiseren maar wel meehelpen om Donate 1/8 te communiceren, plaats dan de banner op je website/blog, of promoot een actie via Facebook, Hyves en Twitter. Wil jij ons het hele jaar door steunen? Dat kan door donateur
te worden voor € 5 per maand
!

Inspirerende voorbeelden

Weddingfairy1. “Als weddingplanner wil ik ook graag iets voor Stichting Pink Ribbon kunnen betekenen. Daarom doe ik mee met de actie Donate 1/8. Tot en met 18 november veil ik één van mijn diensten; het ceremoniemeesterschap. Dus wil jij mij als ceremoniemeester en tegelijkertijd Pink Ribbon steunen bied dan mee!”  Lees verder.

Susan Smit

2. Bied op 1 uur privéworkshop van schrijfster Susan Smit. Zij schrijft op Donate 1/8: “Ik ben Susan. Ik doe, samen met 7 andere bekende schrijvers, mee aan Donate 1/8 door 1/8 (= 1 uur)van mijn werkdag te doneren aan het geven van een Masterclass schrijven: roman/columns/verhalen.”  Bekijk haar actie hier.

Barbie

3. “Nooit genoeg moed verzameld, maar nu moet het er toch van komen! Ik ga Barbiekleertjes maken! Foto’s van de kleertjes worden geplaatst op een advertentie op marktplaats. Bieden kan via het bied systeem. Degene die op 18 november het hoogste bod heeft uitgebracht is de winnaar. De winnaar betaalt niet aan mij, maar aan Pink Ribbon.”, schrijft Astrid. Lees verder.

Alle beetjes helpen! Wat doe jij? Ga naar http://donate1-8.pinkribbon.nl/acties, maak jouw eigen Donate 1/8-actie aan en promoot jouw bijdrage onder je vrienden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s